Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

33 ηΜέΡες - ΜαύΡα γαΡίφαλα

9η ημέρα – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Ο dr. Claro ξύπνησε μεσ’ τον ιδρώτα. Είχε δει στον ύπνο του την Αφροδίτη του ντυμένη νύφη να αφήνει 24 ΜαύΡα γαΡίφαλα επάνω στον τάφο του. Έκανε ένα κρύο ντουζ, ντύθηκε και πήγε στο κοντινό mini market για ανεφοδιασμό σε κονσέρβες και καφέ.
Όταν γύρισε, συνειδητοποίησε ότι είχε βγει έξω με τις παντόφλες του. Έμεινε να τις κοιτά για λίγο, τις έβγαλε και πήγε ξυπόλητος στην κουζίνα. Έψαξε στο ξύλινο κουτί επάνω στον πάγκο, βρήκε τα χάπια του και τα πήρε μαζί με ένα ποτήρι γάλα.
Τα μάτια του κόλλησαν στο ημερολόγιο του τοίχου. Κύκλωσε με ένα στυλό την 5η Δεκεμβρίου και την 13η Δεκεμβρίου. Μέτρησε με τα δάχτυλα. Του έμεναν άλλες 24 ΜέΡες… ΜαύΡες;
Τον έλουσε ξανά ιδρώτας. Πήγε στο κρεβάτι του και κουκουλώθηκε στο σκοτάδι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν όντως μαύρα γαρίφαλα; Και πάντα γραφόντουσαν γαρίφαλα τα γαρίφαλα;

-m-

Ανώνυμος είπε...

καλημερα..τι κανουμε?πηγαμε σε καμια πορεια...φιλια απο το νοτο

bright Φω είπε...

καλημέρες καλημέρες

περιστατικό από πορεία φοιτητών 1 η ώρα τα ξημερώματα στην Πειραιώς. είχαν καταλάβει το ρεύμα που ανεβαίνει προς Ομόνοια. τα αυτοκίνητα που πήγαιναν προς Γκάζι είχαν ακινητοποιηθεί και περνάει δίπλα τους ήσυχα ήσυχα η πορεία (μόνο με συνθήματα). στο ύψος περίπου του Γκαζιού ο οδηγός ενός κάμπριου αυτοκινήτου πετάει τη γόπα του στο δρόμο. πιτσιρικάς κουκουλοφόρος, που περπατούσε δίπλα του εκείνη τη στιγμή, το βλέπει, σκύβει με ήρεμο τρόπο τη μαζεύει και του την προσφέρει πολύ όμορφα (όπως θα πρόσφερε ένα λουλούδι). ο οδηγός την παίρνει χωρίς να πει κουβέντα (και μόνο που δεν την κατάπιε) καθώς ο πιτσιρικάς πέρα από δίκιο είχε και 200 άτομα από πίσω του.

στην πρωτεύουσα, φίλοι μου από τον νότο, γίνονται και όμορφα πράγματα πέρα από τους βανδαλισμούς που δείχνουν τα κανάλια (που και αυτοί γίνονται)


φιλιά πολλά Κωστή μου και Διονυσία μου!
εσείς πότε θα ανέβετε;



υ.γ. την Κυριακή ο dr. Claro θα την περάσει ήσυχα και prive, χωρίς ανάρτηση.

manetarius είπε...

τι έγινε βρε παιδιά;;; Έχω χάσει επεισόδια; Μήπως αρπάξαν λίγο τα γαρίφαλα από τις φωτιές και μαύρισαν;